| 1 | 1 | ||
− | =1 | ||
| y+2 | x+1 |
| 1 | 1 | ||
− | = 1 | ||
| y + 2 | x + 1 |
| 1 | 1 | ||
= 1 + | |||
| y + 2 | x + 1 |
| 1 | x + 1 | 1 | |||
= | + | ||||
| y + 2 | x + 1 | x + 1 |
| 1 | x + 2 | ||
= | |||
| y + 2 | x + 1 |
| x + 1 | ||
y + 2 = | ||
| x + 2 |
| x + 1 | ||
y = | − 2 | |
| x + 2 |
| x + 1 | 2*( x + 2) | |||
y = | − | |||
| x + 2 | x + 2 |
| x + 1 − 2x − 4 | ||
y = | ||
| x + 2 |
| − x − 3 | − ( x + 2) − 1 | 1 | ||||
y = | = | = −1 − | ||||
| x + 2 | x + 2 | x + 2 |
| −1 | ||
y = | − 1 | |
| x + 2 |
| −1 | ||
y = | ||
| x |