matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
układy równań
xxxxxxxxxxxxxxx:
rozwiąż algebraicznie układ równań: {IxI +3 IyI = 7 {IyI − IxI = 1 to jest jeden układ
15 paź 19:33
Piotr 10:
IxI+3IyI=7 −IxI+IyI=1 Dodaj stronami teraz
15 paź 19:33
xxxxxxxxxxxxxxx:
już wiem dzieki
15 paź 19:37