matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pierwistki
karola:
√
13
2
−12
2
15 paź 19:26
Piotr 10:
√
169−144
=
√
25
=5
15 paź 19:26
karola:
dziekuje
15 paź 19:28
karola:
4
3
√
8
−
√
64
15 paź 19:30
Antek:
√
13
2
−12
2
=
√
(13−12)(13+12)
=
√
1*25
=
√
25
= ..... 4
3
√
8
−
√
64
=0
15 paź 20:33