matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
liczby zespolone
vol12:
3
√
2 −2i
= x + yi /(..)
3
x
3
− 3xy
2
= 2 −y
3
+ 3x
2
y = −2 co z tym dalej zrobić?
15 paź 12:59
wredulus_pospolitus:
najlepiej rozwiązać
15 paź 13:02
vol12:
Nie wiem jak...
15 paź 13:23