Uporządkuj liczby rosnąco:
wajdzik: Uporządkuj liczby rosnąco:
81
3=(3
4)
3=3
12
Z uporządkowaniem problemu mieć nie będę, chcę tylko wiedzieć czy dobrze wszystko pozmieniałem

z góry dziękuję!
14 paź 21:51
Beti: wszystko jest ok
14 paź 21:52
tutu:
(34*√3)12= ( 34*31/2)12= (39/2)12= 354
14 paź 21:54
tutu:
Czy tak: (3*4√3)12
14 paź 21:56
wajdzik: to drugie

wybaczcie ale nie wiem jak to dokładnie wpisywać
14 paź 22:01
Mila:
(p6{27))=2716=(33)16=3(3*16)=312
(312)12=36
15 paź 13:11
zaja: dobrze
15 paź 13:12
zaja: no chyba
15 paź 13:13
zad 7 man problem pomyscie:
15 paź 13:14
zad 7 man problem pomyscie:
15 paź 13:14