matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Porównaj liczby:
wajdzik:
Porównaj liczby:
3
√
25
*
4
√
125
x=(
)
60
i y=(0,2)
−36
5
√
625
y=5
3
6
3
√
5
2
*
4
√
5
3
x=(
)
60
=
5
√
5
4
2
3
5
*5
3
4
17
5
12
1
=(
)
60
=(
*
)
60
=
4
5
5
1
4
5
5
85
48
37
=(5
−
)
60
=(5
)
60
=5
3
7
60
60
60
x>y Dobrze wykonane zadanie? Mógłby ktoś sprawdzić? Z góry dziękuję.
14 paź 21:42
wajdzik:
=5
37
14 paź 21:42
irena_1:
dobrze
14 paź 21:45
Beti:
dobrze
14 paź 21:45