matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
potęgi
ona :
3
3
:27 −
4
3
2
2
:8
2
3
(0,0008
1
3
)
−2
Pomoże ktoś ?
14 paź 19:52
irena_1:
4
4
4
1
3
3
:27−
=27:27−
=1−
=−
3
3
3
3
2
2
:8
2
3
=4:4=1
1
(0,008
1
3
)
−2
=0,2
−2
=(
)
−2
=5
2
=25
5
14 paź 20:04