| log4 128 | log4 128 | |||
= log4 9 * | = log4 32 * | |||
| log4 3 | log4 3 |
| log4 128 | 7 | |||
= 2log4 3 * | = 2 * log4 128 = 2 * | = 7 | ||
| log4 3 | 2 |
| log33 | log3625 | 4log35 | |||
*log37* | = | =4log1/55=−4 | |||
| log30,2 | log37 | log30,2 |
| 1 | log5 625 | |||
= log5 | * log3 7 * | = | ||
| 3 | log5 7 |
| 1 | log5 53 | |||
= log5 | * log3 7 * | = | ||
| 3 | log5 7 |
| 1 | 3 | |||
= log5 | * log3 7 * | = | ||
| 3 | log5 7 |
| 1 | log5 7 | 3 | ||||
= log5 | * | * | = | |||
| 3 | log5 3 | log5 7 |
| 1 | log5 7 | 3 | |||||||||||||
= log5 | * | * | = −3 | ||||||||||||
| 3 |
| log5 7 |
| 1 | ||
1/ | *7*log32= 7 | |
| log32 |
| log57 | 4*log55 | |||
2/ −log53* | * | = −4 | ||
| log53 | log57 |