Liczba U{1}{cos^211^0}-1 jest równa liczbie:
kamczatka: | | 1 | |
Liczba |
| −1 jest równa liczbie: |
| | cos2110 | |
14 paź 15:16
kamczatka: pomoże ktoś ?
14 paź 15:30
kamczatka: ?
14 paź 17:02
kamczatka: ?
14 paź 17:24
ICSP: Myślę że odpowiedź e
14 paź 17:26
kamczatka: odpowiedź to tg2110
14 paź 19:23
kamczatka: wie ktoś ?
14 paź 19:42
ICSP: | | 1 | | sin2 11 + cos2 11 − cos2 11 | | sin2 11 | |
= |
| − 1 = |
| = |
| = |
| | cos2 11 | | cos2 11 | | cos2 11 | |
tg
2 11
14 paź 19:48
kamczatka: wreszcie ktoś odpisał dzięki wielkie
14 paź 20:01