matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Trygonometria
Kun:
Mam pewne zadanie i nie mogę go rozwiązać: 1) tgx=−
√
2
∧ xε(270
o
;360
o
) sin2x = ile ? 2)
1
tgx=
3
2sinx−cosx
= ile ?
3sinx+cos
14 paź 15:08
Kun:
@REF
14 paź 16:37
Kun:
@REF
14 paź 17:12