matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Proszę o pomoc
Martyna 0:
Zestaw powtórzeniowy 1 Zaznacz na osi liczbowej zbiór A∩B. a) A=x∊R:x do kwadratu −x−12>0, B=x∊R:x do kwadratu ≥o b)A=x∊R:x do kwadratu −6x+1≤0, B=x∊R:2x do kwadratu −11x+12>0
14 paź 15:03