matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jak to zacząć oblicząć
wojas9528:
9!*7!
(6!)
3
14 paź 11:47
KUZDE:
6! * 7 * 8 * 9 * 6! * 7
49*8*9
=
=
=
6! * 6! * 6!
2*3*4*5*6
49*4*2*3*3
49
=
2*3*4*5*6
10
14 paź 11:57