;;
Kinga. : Rozwiąż algebraicznie lub graficznie następujące układy równań:
1)
x−ly−4l=4
lx−3l+ly−4l=3
2)
l2x−3l+y=7
2x−y=5
13 paź 19:55
Kinga. : w 1 wynik to x=5 y=5 v x=5 y=3
13 paź 20:09
Antek: W drugim moze z drugiego rownania wyznacz y i postaw do 1 rownaia
13 paź 20:10
Kinga. : ano faktycznie
a w 1?
13 paź 20:15
Kinga. : :ccc
umie ktoś to zrobić? xd
13 paź 20:49
Aga1.: Z pierwszego lub drugiego wyznacz Iy−4I
13 paź 20:59
Kinga. : okey wyszło mi że x= 5
i teraz co? podstawiam po prostu?
13 paź 21:06
Kinga. : aaaaaaaaaaaa
umiem :3
13 paź 21:07