matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Liczba U{1-cos^27^0}{cos7^0} jest równa:
kamczatka:
1−cos
2
7
0
Liczba
jest równa:
cos7
0
Odpowiedź to sin7
0
*tg7
0
13 paź 15:13
sara:
sin
2
7
o
sin7
o
..=
= sin7
o
*
=...
cos7
o
cos7
o
13 paź 15:16
kamczatka:
ok dzięki.
13 paź 15:19