matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ciagi
ANIA:
oblicz wyrazy a1,a3 i a15 oraz sume dziesieciu pierwszych wyrazow ciagu arytmetycznego jesli dane sa: a) a4=6 i a8=14 b)a2=12 i a4=0
13 paź 14:41
Antek:
https://matematykaszkolna.pl/forum/214947.html
13 paź 14:44