| ⎧ | (34)x−y−(34)y−x=712 | |
| ⎩ | xy+y≤9 |
| 3 | 3 | 7 | ||||
( | ) x − y − ( | ) y − x = | ||||
| 4 | 4 | 12 |
| 3 | 3 | 1 | ||||
( | ) x − y = a , to ( | )y − x = | ; a > 0 | |||
| 4 | 4 | a |
| 1 | 7 | |||
a − | = | / * 12 a | ||
| a | 12 |
| 7 − 25 | 18 | 3 | ||||
a = | = − | = − | < 0 − odpada | |||
| 24 | 24 | 4 |
| 7 + 25 | 32 | 4 | ||||
a = | = | = | ||||
| 24 | 24 | 3 |
| 3 | 4 | 3 | ||||
( | )x − y = | = ( | )−1 | |||
| 4 | 3 | 4 |
| − 2 − 6 | ||
x 1 = | = − 4 | |
| 2 |
| − 2 + 6 | ||
x2 = | = 2 | |
| 2 |