matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz wartość wyrażenia
aga:
5 ∑ i
2
i=3
12 paź 20:08
Aga1.:
...=3
2
+4
2
+5
2
=
12 paź 20:11
aga:
Co oznaczaja oznaczenia n, m, i, a n ∑ a
i
i=m
12 paź 20:23
aga:
n ∏ a
i
i=m
12 paź 20:25