jak to sie liczy
bogusia:
11 do potęgi 4/3 podzielone przez pierwiastek 3 stopnia z 11 ile to wynosi
2 paź 21:24
bogusia: 11 do potęgi 7/3 podziel przez √11 3 stopnia
2 paź 21:29
bogusia:
113/7 : 3√11 =
2 paź 21:32
bogusia:
(3√11)7 CZY TO JEST TO SAMO 113/7
2 paź 21:43
Bogdan:
Np.: ( 5√ 7 )3 = 73/5
2 paź 21:46
bogusia:
(3√11)7 CZYLI JEST TO 117/3
2 paź 21:50
bogusia:
3√11 TO JEST 111/3
2 paź 21:52
Bogdan:
Tak
2 paź 21:57
bogusia: ale nie moge tego podzielic
2 paź 22:10
bogusia: wynik jest 112 a ja tego nie widze
2 paź 22:12
żółwik:
(11)73*(11)−13= (11)(73 −13)= (11)(63) = 112
2 paź 22:19
żółwik:
czy teraz już widzisz?
2 paź 22:20
Bogdan:
117/3 : 3√11 = 117/3 : 111/3 = 117/3 − 1/3 = 117/3 − 1/3 = 116/3 = 112
2 paź 22:20
Bogdan:
Dobry wieczór Eto
2 paź 22:28
żółwik:
Dobry wieczór Bogdanie

Ukłony od "żółwika"
2 paź 22:31
Matma: Ja tez witam Ete I Bogdana
2 paź 22:33
bogusia: WIELKIE DZIEKI
SUPER
2 paź 22:34