matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
różnica zbiorów
april:
dany jest A=<−8,12> i B=(0.20).wyznacz przedział różnicy zbiorów A\B .
2 paź 19:34
Ewela:
A\B = <−8,0) u <12,20) Myślę, że tak to powinno być
2 paź 20:03
Bogdan:
Tak powinno być: A \ B = <−8, 0>
2 paź 21:11