xx
xxx:

1 zbior liczb okreslony warunkiem x=IxI to
2jesli funkcja f(x)=x+3 jest okreslona w przedziale <−3,
∞) to zbior warosci tej funkcji
zawiera sie w przedziale
3 w trojkat prostokatny ABC w ktorym IABI=6 oraz IACI=8 wpisano kwadrat ADEF dlugosc a boku
tego kwadratu wynosi
10 paź 20:57
xxx: proszę o pomoc
10 paź 21:15
xxx: Bardzo prosze o pomoc....
10 paź 21:35
pigor: ...,
1) x= |x| ⇔
x ≥0 ;
2) f(−3)= −3+3= 0 , więc
z.w.= [f(−3);+
∞) =
[0;+∞) ;
a zad [n[3)\\ nie jest dla mnie jednoznacznie sformułowane (chyba, że
jest do niego rysunek

,którego ja nie widzę) , więc olewam je . ...
10 paź 21:44
pigor: 1
10 paź 21:45
xxx: w 1 beda wszystkie R? czy od (0∞)
10 paź 22:07