matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
FCJA
ADRA:
1
Jak narysować f(x) = − |cosx| +
2
10 paź 18:25
KUZDE:
rysujesz kolejno: f
1
(x) = cos x f
2
(x) = l cos x l f
3
(x) = −lcos x l
1
f(x) = − l cos x l +
( v [ 0,
1
2
] )
2
10 paź 18:52