matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiąż zadanie
Globus:
2
2
3
−5,1−3,1
10 paź 16:40
Jacek:
zadanie na poziomie mrówki
2
1
1
2
−5
−3
=
3
10
10
8
51
31
=
−
−
=
3
10
10
80
153
93
=
−
−
=
30
30
30
166
=−
30
gotowe i ucz
się matematyki
10 paź 19:24