matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz
aaa:
3
√
−60
*
3
√
50
3
√
4
*
3
√
6
9 paź 22:40
aaa:
Pilne
9 paź 22:46
otto:
−60*50
−3000
3
√
=
3
√
=
3
√
125
=5
4*6
24
9 paź 22:53
Paarn:
−5
9 paź 22:56
otto:
tak −5
9 paź 22:57