matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Cos, sin
Jafl:
Jeżeli otrzymałam cosα = −
1
2
a sin = −
√
3
2
to czy α dla obu (III ćwiartka) wynosi α =
4π
3
9 paź 21:38
ICSP:
owszem
9 paź 21:39
Jafl:
Dzięki!
9 paź 21:53