matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiąż układ równań metodą podsastawiania
damian:
a)x−3y=−7 5x−2y=−22
9 paź 20:30
damian:
a)x−3y=−7 5x−2y=−22 b)10x + y = 7 4x + 3y = −5 c)10x−11y=10 x+12y=1 d)−3x−4y=−7 6x−y=32
9 paź 20:34