...
Paty: Która z poniższych liczb jest najmniejsza?
A. 334−333
B. 275 * 99
C. (317)2
D. 1535 / 534
9 paź 20:29
dero2005:
3
34−3
33 = 3
33(3
1−1) = 2*3
33
27
5*9
9 = (3
3)
5*(3
2)
9 = 3
15*3
18 = 3
33 = 1*3
33
(3
17)
2 = 3
34 = 3*3
33
| 1535 | | 335*535 | |
| = |
| = 32*333*5 = 45*333 |
| 534 | | 534 | |
która liczba jest najmniejsza ? decyzja należy do Ciebie
9 paź 20:48
Mati 200:
15 paź 10:45
0_0:
15 paź 10:48
Emmmmj: Emmm
22 sty 19:27
oliwia:
2 mar 16:15
oliwia:
2 mar 16:16
Jolanta: Oliwia o co chcesz zapytać?
2 mar 16:42