Dziękuję za wszystko
ariffe2: Witajcie wszyscy.Chciałabym sprostować jedną sytuację.Wczoraj pojawiłam się u was pierwszy raz
.Z przyczyn rodzinnych nie ukończyłam szkoły,dopiero teraz po 20 latach mam szansę to
zrobić.Proszę o wybaczenie ,ale dopiero uczę się na komputerze i niektóre rzeczy mi jeszcze
nie wychodzą.Jestem niezmiernie wdzięczna za dotychczasową pomoc,może właśnie dzięki tej
pomocy jakoś mi się uda przebrnąć do pierwszych zaliczeń.Nie wiem czy to ważne ,bo nieznam
zasad jakie tu u was panują,ale wczoraj podszył się pod mój nick jakiś pan ,może to nie ma
znaczenia ,ale wolę to oznajmić.Jeszcze raz bardzo dziękuję za pomoc.
2 paź 12:12
Bogdan:
To się prawie nigdy tu nie zdarza, przyjmij fałszywego ariffa2 z przymrużeniem oka,
bo myślę, że to był żart ze strony tego osobnika.
2 paź 12:22
2 paź 12:25
ariffe2: Tak na marginesie to był pan który prosił o"Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć jak upraszcza się
różne wyrażenia?Czy stosuje się do tego jakieś wzory" to nie są moje slowa.Dziękuję bardzo i
przepraszam za zamieszanie .
2 paź 12:30
Jakub: Witaj AROB!
Myślałem o tym, ale póki co taka blokada by więcej namieszała niż pomogła. Podszywanie się pod
cudzy nick jest rzadkie. W zasadzie w ciągu ostatniego roku było może kilka takich przypadków.
Natomiast blokada by spowodowała, że popularne nicki zostałyby zajęte na długi czas. Mogłoby
się zdarzyć, że ktoś zajmie swoje imię i już nie pojawi się na forum. W takim wypadku trudno
powiedzieć, jak długo trzymać zablokowany ten nick. Tak więc na razie wstrzymam się z dodaniem
tego rozszerzenia.
3 paź 02:04
tim: Może Jakubie udałoby się zablokować te nicki, które są zajęte w trakcie na forum

. Nie wiem,
nie znam się aż tak.
I mam taką prośbę mógłbyś sprawdzić (jeżeli masz możliwość) kiedy ostatnio na forum było IP
Basi, naszej Basi. Bo pisała ostatnio w połowie sierpnia, może zaglądała później, bez pisania.
3 paź 16:13
Bogdan:
A może
AROB to Basia

?, Ostatni wpis
AROB skierowany do Jakuba jest
wypowiedzią w stylu Basi.
3 paź 16:17
Eta:
Bogdanie , bardzo bym chciała ,by tak było

Zamartwiam się bardzo o Basię . Wydaje mi się jednak ,że Twoje podejrzenia
nie są utrafione. Basi sposób rozwiązywania zadań jest zupełnie inny od sposobów
podawanych przez
AROB( też już kiedyś się nad tym zastanawiałam ).
Miejmy nadzieję ,że Basia niebawem powróci , cała i zdrowa.
Trzymajmy zatem "kciuki" ...... i czekajmy na szczęśliwy powrót Basi
3 paź 16:30
Bogdan:
A może Eto wyślesz do niej maila z pozdrowieniami od nas?
3 paź 16:35
Jakub: @tim
tim da się, tylko nie bardzo pamiętam, kiedy była sytuacja, że ludzie się spierali o ten sam
nick. Jednak jeśli uważasz, że to jednak jest bardzo potrzebne to napisz.
Jakie jest IP Basi to nie wiem, jeśli ma w ogóle stałe. Większość osób korzysta z neostrady,
gdzie jest zmienne.
Zresztą może za niedługo Basia sama napisze, ponieważ dostanie maila od forumowiczów
https://matematykaszkolna.pl/forum/21538.html
4 paź 01:35
AROB: Dobry wieczór
Jakubie (jaki wieczór!)

Może masz rację ,że aż tak często się to nie zdarza, żeby blokada dla nicków była potrzebna.
Masz przecież dłuższe doświadczenie z obserwacji , niż ja, która zaledwie od 4 miesięcy cieszę
się obecnością wśród Was. Skoro mam okazję, to chcę najserdeczniej pogratulować Tobie tak
wspaniałego pomysłu i niesamowitego dzieła. Ciekawi mnie, od kiedy działa to forum, tzn. ile
straciłam? Pozwolę sobie wyrazić wielkie podziękowanie w imieniu wszystkich
forumowiczów.

Pozdrawiam serdecznie i życzę kolejnych sukcesów.
Spokojnej nocy!
4 paź 02:15