matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
PROSZE O POMOC!!!!
kaśka:
8−4x
Rozwiąz równanie: x=
Prosze o pomoc z góry dziękuję, pilne na jutro!
x−2
9 paź 16:21
M:
10 gru 06:00
M:
7 wrz 06:08
Mila:
x≠2
4(2−x)
x=
x−2
x=−4
7 wrz 15:21