matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Liczba log3=a,to liczbalog27 jest równa
kamczatka:
Liczba log3=a,to liczbalog27 jest równa 27=3
3
ale jak to wyliczyć ?
8 paź 21:54
Aga1.:
log27=log3
3
=3log3=3a.
8 paź 21:59
kamczatka:
aha dzięki.
8 paź 22:00