matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
f.liniowa
lisqq:
A={x∊R ⋀ y∊R : (
√
x
2
−2xy+y
2
−2 )(y
2
−1)=0 B={x∊R ⋀ y∊R
x−1|+|2−y|=4 mam narysować w układzie XOY na oddzielnych rysunkach ale wgl nie wiem jak wyznaczyc A iB
8 paź 19:54
lisqq:
B={x∊R ⋀ y∊R |x−1|+|2−y|=4
8 paź 19:55