Współczynnik kierunkowy funkcji liniowej f, której wykres jest przedstawiony na
GOGA:

Współczynnik kierunkowy funkcji liniowej f, której wykres jest przedstawiony na rysunku , ma
watosc ?
Mi wyszło ,że 2/3 ,a w odp jest że −2/3 dlaczegoo tak ?
<jednostka wykresu jest co jeden >
7 paź 21:12
Artflo: Jest to funkcja malejąca, więc a = − 2/3
7 paź 21:16
Artflo: 4 zadanie z testu sprawdzającego?
7 paź 21:17
GOGA: ak ,tez 2 ?
7 paź 21:40
GOGA: kurcze ,ale banał
nielze mnie przycmilo
7 paź 21:41
Artflo: Teścik sprawdzający banał, ale zadania powtórzeniowe już nie. Jeszcze mi 7 zostało
7 paź 21:53
sunia: Δ=a−x+α
7 paź 12:10
tanagorze jest tepa: Chora jestes Δ−α=abx×∞
7 paź 12:16