Uzasadnij że licza log_6(log_648)+log_6(log_6_44) jest całkowita
kamczatka: Uzasadnij że licza log6(log648)+log6(log644) jest całkowita
7 paź 18:57
kamczatka: ?
7 paź 19:14
kamczatka: wie ktoś?
7 paź 21:23
ZKS:
Oczywiście zadanie zapisać poprawnie jest trudno.

Zgaduję że chodzi o
log
6(log
648) + log
6(log
644).
7 paź 21:27
kamczatka: Faktycznie pomyliłem się nie zauważyłem.
7 paź 21:34
bezendu:
7 paź 21:34
kamczatka: i co będzie teraz
7 paź 21:39
kamczatka: to nikt nie pomoze ?
7 paź 21:46
Eta:
Jak to co? poprawny wynik
| | 1 | | 1 | | 1 | |
log6( log648*log644)= log6( |
| * |
| ) = log6( |
| )= −1 ∊C |
| | 2 | | 3 | | 6 | |
7 paź 21:47
kamczatka: o dzięki
7 paź 21:47
Eta:
7 paź 21:48
bezendu:
Witaj
Eta
masz chwilkę wolnego czasu i chcesz mi pomóc ?
7 paź 21:48
Eta:
Hej
bezendu 
Dzisiaj... mnie bardzo boli głowa

Pisz zadania, zawsze jak nie ja, to ktoś inny z pewnością Ci pomoże
7 paź 21:52
kamczatka: | | 1 | | 1 | |
wracając do zadania to skąd w nawiasie |
| * |
| ? |
| | 2 | | 3 | |
8 paź 19:06