matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
iloczyn wektorowy
rolek08:
oblicz a
→
xb
→
=c
→
a
→
=[1,0,1] b
→
=[0,1,1] wyszedł mi wynik c
→
=[−1,−1,1], c
→
=−i
→
−j
→
+k
→
prosiłabym o weryfikacje wyniku
7 paź 12:00
pigor:
..., dobrze .
7 paź 12:02