Funkcja
Kostek:

Naszkicuj wykres funkcji f(x)=||x−2|−2|−2 i określ liczbę rozwiązań w zależności od parametru
k
k∊(−
∞,−2) brak rozwiązań
k∊{2} dwa rozwiązania
k∊(2,0) cztery rozwiązania
k∊{0} trzy rozwiązania
k∊(0,
∞) dwa rozwiązania
7 paź 00:23
Kostek: up
7 paź 09:18
Bizon:
tak jakby −
7 paź 09:31
Kostek:
Tzn ? ok ?
7 paź 15:24
Mila:
Nie napisałeś jakie równanie.
Czy ?
f(x)=k?
7 paź 15:34
Kostek: f(x)=k
7 paź 15:56
Mila:

f(x)=||x−2|−2|−2
f(x)=k
1)
k∊(−
∞,−2) brak rozwiązań
k∊{2} dwa rozwiązania
k∊(2,0) cztery rozwiązania
k∊{0} trzy rozwiązania
k∊(0,
∞) dwa rozwiązania
Dobrze.
7 paź 16:20