Uzasadnij, że jeśli a jest liczbą rzeczywistą różną od zera
cosmo: Uzasadnij, że jeśli a jest liczbą rzeczywistą różną od zera i a + 1a = 3, to a2 +
1a2 = 7.
6 paź 19:25
6 paź 19:27
6 paź 19:29
Eta:
| | 1 | | 1 | |
a2+ |
| = (a+ |
| )2−2 = 32−2= 7 |
| | a2 | | a | |
6 paź 19:30
cosmo: Piotr10 jestem na tej stronie dopiero 2 raz, z czego ten pierwszy to chyba 3 tygodnie temu .
Więc może bez takich tępych odzywek !
6 paź 19:49
bezendu:
@cosmo i chyba o 2 razy za dużo...
6 paź 19:50
Piotr 10: Czy moje wcześniejsze słowa to ''tępe odzywki''? Trochę kultury panie cosmo
6 paź 20:07