matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pneumatyka
terminex:
Zna się ktoś z tego forum na pneumatyce
6 paź 18:51
Kostek:
Chodzi o układy sterowania ?
6 paź 18:52
terminex:
No między innymi symbole graficzne elementów pneumatycznych i sterowania pneumatycznego.
6 paź 18:56
Kostek:
http://www.hip.agh.edu.pl/page/index.php?id=pne&pne=psymbole&view=all
Mechatronika ?
6 paź 18:59