matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
F.Liniowa
lisq:
Dane są zbiory A={x:x∊R ⋀|2x+1| = 2x+1 } i B={x:x ∊R ⋀ |15−3x| <3}. Przedstaw graficznie zbiór C = {(a,b): a∊A ⋀ b∊B Nie mam pojęcia jak przedstawić zbiór C
6 paź 16:14
qwwerty:
A: x = −1/2 b: x ∊(4,6) z C ci nie pomoge
6 paź 17:01