Uzasadnji że miejscem zerowym funkcji g(x)=4^1^5*x+8^1^1 jest liczba całkowita.
kamczatka: Uzasadnij że miejscem zerowym funkcji g(x)=415*x+811 jest liczba całkowita.
5 paź 21:46
ICSP: no to najpierw rozwiąż równanie g(x) = 0
5 paź 21:47
Basia: na miłość boską


4
15x+8
11 = 0
(2
2)
15x + (2
3)
11 = 0
2
30x + 2
33 = 0
2
30x = −2
33 /: 2
30
5 paź 21:51
ICSP: 8
11 = 4
22 
Ciekawe
5 paź 21:51
Kostek:
a no tak gafa
(2
3)
11=2
33
2
30
2
30x+2
33
2
30(x+8)
ICSP usuń mój pierwszy post
5 paź 21:53
Kejt: nie usuwaj, będzie pamiątka

moje żenujące posty nigdy nie zostały usunięte.. sprawiedliwość musi być.
5 paź 21:54
Eta:
5 paź 21:55
Kostek:
Usuń
ICSP bo Cię ładnie proszę
5 paź 21:56
Kejt: jak i jego to i moje.. pamiętaj

a będzie tego z pół forum

uważaj na co się piszesz
5 paź 21:58
ICSP: nie usuwam
5 paź 21:58
Kejt: haha!
5 paź 21:58
ICSP: a to usunę
I jeszcze raz powiesz publicznie moje imię to dostaniesz darmowego bana
5 paź 22:01
Kostek: Za co?
5 paź 22:01
ICSP: Nie lubię tego imienia

To że nasza kochana "Basiek" je wszystkim rozpowiada...
5 paź 22:03
Kejt: ICSP spokojnie.. nawet ja nie wiedziałam, że do Ciebie się zwraca.. myślałam, że to do
innego moderatora.
5 paź 22:03
Basia: Za niewinność
5 paź 22:03
Kejt: "ten, którego imienia nie wolno wymawiać"?
5 paź 22:03
Kostek:
To skoro proszę o usunięcie a jesteś administratorem to usuń to, po co ma to wprowadzać w błąd
?
5 paź 22:03
ICSP: ktoś już usunął
5 paź 22:04
Kejt: nawet tu nie ma sprawiedliwości
5 paź 22:05
Eta:
5 paź 22:06
ICSP: spokojnie

Jak klikniesz na jego nick nadal widać

Ja już sobie zrzut ekranu zrobiłem
5 paź 22:06
Kejt: ok

wyślesz mi na maila?

Jak będzie mi moje błędy wypominał to mu przypomnę..
5 paź 22:07
Kostek:
Ale już niedługo nie będzie widać
5 paź 22:07
ICSP: Kejt kliknij w nick kostka i będziesz miała ten wpis
5 paź 22:10
Kejt: myślałam, że masz oryginalny
5 paź 22:12
Basiek: Mateusz, wszyscy wiemy, że nazywasz się
Mateusz. I masz ładne imię. I daj spokój.
I nikomu nie powiedziałam, że jesteś Mateuszem. Tylko kilku osobom.
6 paź 00:27