matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
majka:
(3
3
-5
3
):(5
3
+3
5
)
24 wrz 20:52
majka:
pomoze mi ktoś?
(3
3
-5
3
) : (5
3
+3
3
)
24 wrz 20:56
rako:
(3*3*3-5*5*5):(5*5*5+3*3*3)=(27-125):(125+27)=98:152=49/79
25 wrz 00:21
Kasia:
-98/152=-49/76
25 wrz 09:47