Liczba p3{3p{3}}
kamczatka: Liczba 3√3√3 jest równa
4 paź 16:29
Saizou : (3*31/2)1/3=31/3*31/6=31/3+1/6=31/2=√3
4 paź 16:34
kamczatka: a tak jest źle:
31/3*(31/2)1/3 ?
4 paź 16:38
Saizou : nie
4 paź 16:41
kamczatka: bo ja tak zrobiłem ale coś jak dodaje ułamki to mi 1/3 wychodzi zamiast 1/2
4 paź 16:41
Saizou : | 1 | | 1 | | 1 | | 1 | | 1 | | 2 | | 1 | | 3 | | 1 | |
| + |
| * |
| = |
| + |
| = |
| + |
| = |
| = |
| |
| 3 | | 2 | | 3 | | 3 | | 6 | | 6 | | 6 | | 6 | | 2 | |
4 paź 16:43
kamczatka: dobra dzięki.
4 paź 16:44