takie tam
Nie piję bo matura :
Dla jakich wartości parametru m równanie |x−2|=2m+1 ma jedno rozwiązanie
2m+1=0 tak
jak zapisać ?
3 paź 23:39
Nie piję bo matura : ?
3 paź 23:44
Eta:
jak to, jak?
m= −0,5
3 paź 23:47
Nie piję bo matura :
|x−2|=−0,5 sprzeczność przeca jest ?
3 paź 23:49
Eta:
m= −0,5
|x−2|= 2*(−0,5)+1 =
0 i ........
3 paź 23:50
Nie piję bo matura :
η i wszystko jasne
3 paź 23:52
Eta:
Jeszcze jak zmienisz ten nick, to już będzie ok

Przy tym nicku, więcej Ci nie pomagam

!
4 paź 00:02
Vizer: Wiedziałem
Eta woli pijących maturzystów.
4 paź 00:05
Eta:
4 paź 00:06
Nie piję bo matura :
Czemu ? Nick jak nick nic złego w tym nie ma ?
4 paź 00:07