nierownosci kwadratowe
eoeoeoeo: 3x2 > 0
zbior pusty?
3 paź 23:17
Nie piję bo matura :
Nie

x∊R\{0}
3 paź 23:21
eoeoeoeo: pomozesz rozpisac?
3 paź 23:22
Nie piję bo matura :
Ale co mam rozpisać ?
3 paź 23:23
Eta:
3 paź 23:24
Nie piję bo matura :
Widzisz nawet Eta się śmieje
3 paź 23:26
Vizer: Chyba z nicku się śmieje
3 paź 23:52
Nie piję bo matura :
Nick jak nick

Nie podoba się ?
3 paź 23:55
Vizer: Nie no dobry, ale trzeba przyznać, że nierealny raczej
4 paź 00:04
Nie piję bo matura :
Czemu nierealny ?
4 paź 00:06
Eta:
Mnie wkurza
4 paź 00:07
Nie bo matura :
4 paź 00:07
Eta:
"uczę się, bo matura tuż, tuż" .... ładny nick?
4 paź 00:07
Nie bo matura :
Nie ładny
4 paź 00:08
Eta:
Niebo matura
4 paź 00:08
Eta:
4 paź 00:09
Garth:
Albo "Uczę się, bo lubię"

3x
2 > 0 nie jest zbiorem pustym, na dowod przyklad:
x = 2 ⇒ 3x
2 > 0, poniewaz 3(2)
2 = 3(4) = 12
4 paź 00:10