jest tu ktoś? odpowiedcie
krzyś: czy 1−1 jest równie 1 czy −1?
3 paź 21:44
Kejt: 1
3 paź 21:46
pigor: ...,
| | 1 | | 1 | |
1−1= |
| = |
| = 1 . ...  |
| | 11 | | 1 | |
3 paź 21:48
5-latek: | | 1 | |
wzor a−x= |
| podstaw i policz |
| | ax | |
3 paź 21:48
krzyś: mam juz mam , Eta jest wspaniała xd haha
3 paź 21:51
Kejt: nie ma za co...
3 paź 21:54
5-latek: Wiem z e
Eta jest wspaniala

Ale na sprawdzianie jej nie bedzie a wtedy wzory sie przydadza.
3 paź 21:55
tośka: no tak xd dzieki wszystkim lol xd
3 paź 21:57