funkcja liniowa
marti: Naszkicuj wykres funkcji f(x) = (2−x / | x − 2 | ) * x+2, a następnie określ liczbę rozwiązań
równania | f(x)| = p w zależności od wartości parametru p ( p ∊ R )
3 paź 20:00
Kejt: napisz to porządnie, proszę..
3 paź 20:01
Kostek:

dalej sam
3 paź 20:03
marti: napisałam to tak jak jest w zadaniu,ale ok postaram się jaśniej.
NASZKICUJ WYKRES FUNKCJI
f (x) = 2− x przez | x − 2 | i to wszystko * x + 2
reszta chyba zrozumiała
3 paź 20:05
Kostek:
Narysowałem Ci wykres... Dalej sam chyba zrozumiałe..
3 paź 20:06
Lorak: Ułamek zapisuje się:
U{x} {y} (bez spacji miedzy x i y)
3 paź 20:07