matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zadanie
robert:
log
p
{27} 3
3 paź 17:42
Kejt:
1
=
3
3 paź 17:46
Kejt:
2
ach..to pierwiastek jest.. w takim razie =
3
3 paź 17:47
5-latek:
log
p
{27}3=log{
3
3
)
1/2)
3
3 paź 17:54
5-latek:
2
2
=log
3
3/2
3=
*log
3
3=
3
3
3 paź 17:57