matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wykres funkcji f(x)=4^x^-^1^,^5 przecina os OY w punkcie:
kamczatka:
Wykres funkcji f(x)=4
x
−
1
,
5
przecina os OY w punkcie:
1
4
−
1
,
5
=
= ?
4
1
,
5
3 paź 12:17
aniabb:
1
1
1
=
=
4
3/2
2
3
8
3 paź 12:21
bezendu:
1
(
)
3/2
4
1
(
√
)
3
4
1
P=(0,
)
8
3 paź 12:22