| 6 | 2 | |||
p(c1) = | = | |||
| 15 | 5 |
| 4 | ||
p(c2) = | ||
| 15 |
| 5 | 1 | |||
p(b) = | = | |||
| 15 | 3 |
| 2 | 4 | 1 | 4 | 1 | 4 | 1 | ||||||||
P( A) = [ ( | )2*{ | + | + | + | + | + | ) ] + | |||||||
| 5 | 15 | 3 | 15 | 3 | 15 | 3 |
| 4 | 2 | 1 | 2 | 1 | 2 | 1 | ||||||||
+ [ ( | )2 *( | + | + | + | + | + | )] + | |||||||
| 15 | 5 | 3 | 5 | 3 | 5 | 3 |
| 1 | 2 | 4 | 2 | 4 | 2 | 4 | ||||||||
+ [ ( | )2 *( | + | + | + | + | + | ) ] = | |||||||
| 3 | 5 | 15 | 5 | 15 | 5 | 15 |
| 4 | 12 | 16 | 6 | 1 | 6 | 12 | ||||||||
= | *( | + 1} + | *( | + 1) + | *( | + | ) = | |||||||
| 25 | 15 | 225 | 5 | 9 | 5 | 15 |
| 4 | 27 | 16 | 11 | 1 | 30 | |||||||
= | * | + | * | + | * | = | ||||||
| 25 | 15 | 225 | 5 | 9 | 15 |
| 108 | 176 | 2 | ||||
= | + | + | = | |||
| 375 | 1125 | 9 |
| 324 | 176 | 2 | 500 | 2 | ||||||
= | + | + | = | + | = | |||||
| 1125 | 1125 | 9 | 1125 | 9 |
| 4 | 2 | 6 | 2 | |||||
= | + | = | = | |||||
| 9 | 9 | 9 | 3 |
| 6 | 2 | |||
p(c1) = | = | |||
| 15 | 5 |
| 4 | ||
p(c2) = | ||
| 15 |
| 5 | 1 | |||
p(b) = | = | |||
| 15 | 3 |
| 2 | 4 | 1 | 4 | 1 | 4 | 1 | ||||||||
P( A) = [ ( | )2*{ | + | + | + | + | + | ) ] + | |||||||
| 5 | 15 | 3 | 15 | 3 | 15 | 3 |
| 4 | 2 | 1 | 2 | 1 | 2 | 1 | ||||||||
+ [ ( | )2 *( | + | + | + | + | + | )] + | |||||||
| 15 | 5 | 3 | 5 | 3 | 5 | 3 |
| 1 | 2 | 4 | 2 | 4 | 2 | 4 | ||||||||
+ [ ( | )2 *( | + | + | + | + | + | ) ] = | |||||||
| 3 | 5 | 15 | 5 | 15 | 5 | 15 |
| 4 | 12 | 16 | 6 | 1 | 6 | 12 | ||||||||
= | *( | + 1} + | *( | + 1) + | *( | + | ) = | |||||||
| 25 | 15 | 225 | 5 | 9 | 5 | 15 |
| 4 | 27 | 16 | 11 | 1 | 30 | |||||||
= | * | + | * | + | * | = | ||||||
| 25 | 15 | 225 | 5 | 9 | 15 |
| 108 | 176 | 2 | ||||
= | + | + | = | |||
| 375 | 1125 | 9 |
| 324 | 176 | 2 | 500 | 2 | ||||||
= | + | + | = | + | = | |||||
| 1125 | 1125 | 9 | 1125 | 9 |
| 4 | 2 | 6 | 2 | |||||
= | + | = | = | |||||
| 9 | 9 | 9 | 3 |