| 2sin2x + sin4x | |
= ctg2 x | |
| 2sin2x − sin4x |
| 2sin2x + sin4x | ||
L = | = | |
| 2sin2x − sin4x |
| 2sin2x + 2sin2xcos2x | ||
= | = | |
| 2sin2x − 2sin2xcos2x |
| 2sin2x(cos2x + 1) | ||
= | = | |
| 2sin2x(1 − cos2x) |
| 1 + cos2x | |
= | |
| 1 − cos2x |
| sin2x + cos2x + cos2x − sin2x | ||
= | = | |
| sin2x + cos2x − cos2x + sin2x |
| 2cos2x | ||
= | = ctg2x = P | |
| 2sin2x |
| 2sin2x+2sin2x*cos2x | 2sin2x(1+cos2x) | ||
= | = | ||
| 2sin2x−2sin2x*cos2x | 2sin2x(1−cos2x) |
| 2cos2x | ||
= | = ctg2x =P | |
| 2sin2x |
| 2sin(2x) + 2sin(2x)cos(2x) | ||
L = | = | |
| 2sin(2x)−2sin(2x)cos(2x) |
| 2sin(2x)*(1+cos(2x)) | |
= | |
| 2sin(2x)(1−cos2x) |
| 1+cos(2x) | |
= | |
| 1−cos(2x) |
| 1+cos2x − sin2x | |
= | |
| 1−(cos2x−sin2x) |
| 1−sin2x+cos2x | |
= | |
| 1−cos2x+sin2x |
| cos2x+cos2x | |
= | |
| sin2x+sin2x |
| 2cos2x | |
= ctg2x | |
| 2sin2x |