matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równania wykładnicze
ANKO:
16
x
x+3
=4(
2
x
8
)
1
2x+5
i drugie bardzo proszę: 256
1
x
2
−4
*{
4
2
x
}
1
x+2
=4
1
x−2
30 wrz 19:03
tim:
x
2 do potegi x
1
16 do potegi
= 4 razy (
) do potegi
x+3
8
2x + 5
Tak?
30 wrz 19:08
ANKO:
tak
30 wrz 19:10