wykres
Blue: naszkicuj wykres funkcji f(x) = x2 − 3|x| +2
2 paź 21:17
Blue: naszkicuj wykres funkcji f(x) = x2 − 3|x| +2
2 paź 21:17
Kostek:
x2−3|x|+2
x∊(−∞,0)⇒x2+3x+2
x∊<0,∞)⇒x2−3x+2
szkicuj
2 paź 21:18
Basia:
dla x≥0 masz f(x) = x
2−3x+2
dla x<0 masz f(x) = x
2+3x+2
rysuj
2 paź 21:19
Kostek:
2 paź 21:19
isia:
2 paź 21:19
Kostek:
Eta
2 paź 21:20
isia:
ładny "rysunek"
2 paź 21:20
isia:
Ety nie ma

to co jej grozisz
2 paź 21:21
Kostek:
Eta jest tylko się ukrywa
2 paź 21:22
Aga: Naszkicuj wykres funkcji f.
a) f(x)= |−2x+2|
b) f(x)= |x2−1|
c) f(x)= |−x2+4|
13 sty 17:41